Airco hotel

In een hotel worden vele gasten ontvangen. De temperatuur is hier uitermate belangrijk. Omdat in een hotel de ruimtes de hele dag gebruikt worden moet de temperatuur voor elke gelegenheid goed geregeld zijn. De slaapkamers moeten s ‘avonds niet te warm zijn om goed te kunnen slapen. Overdag is het belangrijk dat de kamers niet te koud of te warm zijn om te kunnen werken. Ruimtes die voor meerdere doeleinden worden gebruikt moeten altijd de juiste temperatuur hebben. Hier moet de ene ruimte gekoeld kunnen worden en de andere verwarmd. De ontbijtzaal is wellicht s’ avonds een restaurant. Met een airco van All Climate kunt u de juiste temperatuur instellen voor uw gasten.

Airco voor in het hotel

In de kamer van hotelgasten is het zeer belangrijk dat de airco zo stil mogelijk is. Om de gasten een goede nachtrust te geven. In andere ruimtes is het ook niet prettig als gasten gestoord worden door het geluid van de airconditioning. Kies voor een airco met een lage dBA. Er zijn fluisterstille airco’s beschikbaar bij All Climate. Hierover kunnen onze professionals u adviseren.

 

Om ervoor te zorgen dat de airconditioning goed bij de ruimte past zijn er verschillende airco’s beschikbaar met een mooi uiterlijk. Vele A-merken kunt u bij All Climate vinden. Denk hierbij aan merken zoals, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, LG en Samsung. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende types:

  • Wandmodel
  • Cassette unit
  • Single split, Multi split, Triple split, Quatro split
  • Kanaal-/satellietmodel
  • VRF/VRV-systemen

Er zijn genoeg mogelijkheden om een airco te vinden die past bij uw wensen. De airco kan gelijktijdig koelen en verwarmen. Hierdoor heeft u altijd de juiste temperatuur in het hotel.

Airconditioning hotel

Niet alleen tijdens de aankoop wordt u uitstekend geholpen.  All Climate zorgt dat de airco goed onderhouden wordt. Een onderhoudscontract wordt afgesloten voor 5 jaar. Wanneer er een storing optreedt staan onze professionals snel voor u klaar om het probleem te verhelpen.

G DamenAirco hotel