Airco woonkamer

In de woonkamer is de temperatuur van groot belang. Hier wordt de meeste vrije tijd doorgebracht. Het is belangrijk dat u hier prettig zit. In de zomer kan de temperatuur in de woonkamer behoorlijk oplopen. Een airco biedt de oplossing.

Airconditioning zorgt op warme dagen voor een koele kamer. Niet alleen op warme dagen is een airco van All Climate geschikt. De airco kan de ruimte ook verwarmen. De woonkamer heeft hierdoor altijd de geschikte temperatuur.

Airco voor in de woonkamer

All Climate is gespecialiseerd in airconditioning en warmtepompen. We houden ons al jarenlang bezig met alles op het gebied van klimaattechniek. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u goed van dienst zijn bij de aanschaf van een airco in de woonkamer. In een woning is het uitermate belangrijk dat u zich zo min mogelijk stoort aan de airco.

All Climate verkoopt fluisterstille airco’s. U heeft niet door dat de airco hard aan het werk is de woonkamer te verwarmen of te verkoelen.

 

Naast de temperatuur van de woonkamer is ook het interieur belangrijk. All Climate heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen welke tevens een mooi uiterlijk hebben. U heeft de keuze uit verschillende modellen en merken. Laat u door onze professionals adviseren welke airconditioning voor in de woonkamer het beste bij uw wensen past. Er zijn verschillende A-merken waar een keuze uit gemaakt kan worden.

  • Daikin
  • Mitsubishi Electric
  • Mitsubishi Heavy Industries
  • LG
  • Samsung

Airconditioning woonkamer

Door de woning te verwarmen of verkoelen met een airco kunt u veel geld besparen. Een airco is een stuk energiezuiniger dan een traditionele Cv-ketel. Let bij de aankoop op de COP of SCOP-waarde. Hoe hoger deze waarde hoe minder energie het verwarmen kost.

 

All Climate staat voor hoge kwaliteit airco’s en uitmuntende service. Bij de aankoop van een airconditioning zit een onderhoudscontract van 5 jaar. Het eerste jaar krijgt u als particulier van All Climate gratis. Mocht er toch een storing zijn aan de airco in de woonkamer dan wordt deze door een van onze professionals verholpen. U kunt altijd genieten van de airco.

G DamenAirco woonkamer