Airco serverruimte

De apparatuur in een serverruimte geeft vaak erg veel warmte af. Om ervoor te zorgen dat alle servers en computers blijven werken is het van groot belang deze ruimte goed te koelen. Wanneer dit niet goed gebeurd en er een storing optreedt, zal dit voor veel problemen zorgen. Het zal hoge kosten met zich mee brengen. Uw personeel kan niet doorwerken en de storing moet zo snel mogelijk verholpen worden. All Climate zorgt ervoor dat de serverruimte altijd de juiste temperatuur heeft om deze probleem te voorkomen. De airco voor de serverruimte kan zowel alleen draaien als redundant. Wanneer de airco redundant draait betekent dit dat de unit om en om draait (8 uur om 8 uur). Een voordeel hiervan is dat de unit het kan overnemen als een andere unit een storing heeft. Met jarenlange ervaring op het gebied van klimaatbeheersing en airconditioning bent u bij All Climate aan het juiste adres. Er wordt samen met u gekeken naar de beste oplossing voor de serverruimte. De airconditioning wordt professioneel geïnstalleerd en onderhouden.

Airco voor in de serverruimte

All Climate is gespecialiseerd in alles wat met airconditioners te maken heeft. Onze professionals geven u graag advies over de mogelijkheden. Naast de temperatuur is het vochtgehalte belangrijk in de serverruimte. Hier is All Climate zich uitermate van bewust. Voor serverruimtes worden speciale airconditioning aangeboden. Deze airco ontvochtigd minder dan een standaard airco. Hierdoor werkt de apparatuur in de serverruimte beter.

 

Er is keuze uit verschillende modellen:

  • Wandmodel
  • Single split
  • Plafond onderbouw unit

Naast de keuze uit verschillende modellen, zijn er verschillende A-merken beschikbaar. All Climate verkoopt onder andere Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, LG en Samsung.

Airconditioning serverruimte

De serverruimte heeft een belangrijke functie. All Climate staat voor u klaar. U kunt 24 uur per dag contact opnemen wanneer er problemen zijn. Bij aankoop van de airco wordt een onderhoudscontract afgesloten. Dit houdt in dat de airco 5 jaar lang door onze professionals wordt onderhouden. De airco wordt gereinigd en gecheckt. Zo heeft u altijd een goedwerkende airco in de serverruimte. Mocht er een storing optreden zijn onze professionals snel ter plaatse om het probleem op te lossen.

G DamenAirco serverruimte