Airco slaapkamer

Om goed te kunnen slapen is het belangrijk dat u niet wordt afgeleid zodat u uitgerust wakker wordt. Een te warme slaapkamer of vervelend geluid kan uw nachtrust goed verstoren. Kies daarom voor een fluisterstille airco in de slaapkamer van All Climate en ga in de zomer weer lekker onder een dekbed slapen.

Onze airco’s hebben een lage dBA. Dit is ideaal voor in de slaapkamer. Het geluid van een airco wordt uitgedrukt in dBA. In de slaapkamer kiest u daarom voor een airco met een lage dBA. De erkende adviseurs van All Climate adviseren u hier graag over. Een airco is niet alleen geschikt om te koelen in de zomermaanden maar ook om de kamer te verwarmen in de wintermaanden. Stel een tijdsschema in om te zorgen dat op ieder tijdstip de temperatuur naar uw wens is, of bedien de unit op afstand middels een wifi-module. De slaapkamer heeft op deze manier altijd de gewenste temperatuur.

Airco voor in de slaapkamer

Een airco in de slaapkamer hangt vaak in het zicht. U wilt natuurlijk wel een prettig aanzicht in de slaapkamer. All Climate biedt verschillende modellen aan. De volgende A-merken kunt u bij All Climate vinden:

  • Daikin
  • Mitsubishi Electric
  • Mitsubishi Heavy Industries
  • LG
  • Samsung

Airconditioning in slaapkamer

All Climate staat niet alleen voor u klaar op het punt van aankoop. Ook na de aankoop van de airconditioning in de slaapkamer kunt u bij ons terecht. Wij staan voor snelle service en goed onderhoud. Bij de aankoop zit een onderhoudscontract van 5 jaar waarvan u een jaar gratis krijgt. De airco wordt 5 jaar lang door onze professionals onderhouden. Wanneer de airco last heeft van een storing, wordt deze snel en vakkundig door een van onze medewerkers verholpen. Op deze manier heeft u altijd plezier van de airco. Naast dat een airco ideaal is in gebruik, is het ook energiezuinig. Het bespaart u kosten wanneer u het gebruik van een traditionele Cv-ketel inruilt voor airconditioning.

Kosten besparen, uw gewenste klimaat in de slaapkamer en uitstekende service. U vindt het bij All Climate.

G DamenAirco slaapkamer