Service & Onderhoud

De hete zomers van de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat een airco geen overbodige luxe is. De afgelopen periode hebben veel particulieren en bedrijven geïnvesteerd in een airconditioning.

Nu de meesten zijn voorzien, begint voor All Climate een nieuwe periode van zorg.

De periode waarin de airco onderhouden een belangrijke taak is. Het onderhoud airconditioning is een specialistische taak die alleen een specialist in airconditioning goed kan uitvoeren. Het onderhoud aan uw airco zorgt ervoor dat u de levensduur aanzienlijk verlengt van uw installatie.

Airco onderhoud
Te warm of te koud? Met een goed onderhoud aan uw airco bent u hier tegen beschermd. Volgens All Climate is onderhoud aan uw airconditioning noodzakelijk.

Onderhoud aan uw airco in contractvorm
All Climate richt zich op zowel de particulieren als op de zakelijke opdrachtgever. De zakelijke opdrachtgever schakelt All Climate steeds vaker in om het complete onderhoud van de airconditioning van hun volledige kantoorunit of bedrijfsgebouw  te verzorgen in de vorm van een contract.

Door bovengenoemde zaken onder te brengen in een onderhoudscontract heeft de opdrachtgever de zekerheid dat het onderhoud aan de airconditioning, voor het in het contract overeengekomen aantal jaren, is geregeld. Bovendien weet de opdrachtgever zo wat de kosten zullen zijn voor het onderhoud aan de airconditioning. Dankzij deze contractsvorm is het airco onderhoud een vaste post op de begroting van elke ondernemer.

Onderhoud airco meer dan een service
Bij het onderhoud van airco spelen diverse factoren een rol. Het voornaamste werk is het reinigen en controleren van de installatie.

Bij All Climate is onderhoud aan uw airconditioning een kernactiviteit. Een team van vakmensen met enorme vakkennis staat iedere dag voor u beschikbaar om u direct te helpen. Het team beschikt over de vakkundige kennis en ervaring om elke airconditioninginstallatie, zowel nieuw als bestaand, op de beste manier te onderhouden en servicen.

Service & Onderhoud