Airco kantoor

Niets is zo vervelend als een te koude of te warme werkruimte. Dit heeft effect op de productiviteit van uzelf en uw personeel. Kies voor airconditioning op kantoor van All Climate om de geschikte temperatuur te creëren. All Climate is gespecialiseerd in airconditioning en klimaatbeheersing. Wij geven graag advies over de beste keuze bij uw wensen. Er kan gekozen worden voor een airconditioning die koelt of verwarmd, maar ook een airconditioning die gelijktijdig kan koelen en/of verwarmen. De airco is ten alle tijden te gebruiken. Een airco is een stuk energiezuiniger dan een traditionele CK-ketel. Hierdoor kunt u veel kosten besparen.

Airco voor in het kantoor

Er zijn verschillende types waaruit een keuze gemaakt kan worden. Voor ieder kantoor is een geschikte airco. Laat u adviseren door onze professionals om de beste keuze te maken. De verschillende types waaruit gekozen kan worden zijn onder andere:

  • Wandmodel
  • Cassette unit
  • Single split, Multi split, Triple split, Quatro split
  • Kanaal-/satelliet model
  • VRF/VRV-systemen

 

De airco’s hebben een mooi uiterlijk waardoor ze perfect in de ruimte worden opgenomen. We verkopen uitsluitend A-merken. Merken zoals Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industrie, LG en Samsung kunt u allemaal bij All Climate vinden. Zo vindt u altijd de juiste airconditioning voor op kantoor.

Airconditioning kantoor

Het is in een kantoorpand uitermate belangrijk dat het klimaat optimaal is. Zo kan er altijd goed gewerkt worden en zijn de medewerkers op uw kantoor meer effectief. Hier is All Climate zich van bewust. Wij adviseren u graag met het selecteren en engineeren van het juiste klimaatsysteem. We staan niet alleen tijdens de aankoop voor u klaar maar ook daarna. Bij de aankoop van een airco op kantoor wordt een onderhoudscontract afgesloten van 5 jaar. De airco wordt door onze professionals onderhouden om eventuele storingen te voorkomen. Mocht er toch een storing optreden wordt deze snel door onze professionals verholpen.

Voor vragen en advies neem gerust contact met ons op.

G DamenAirco kantoor