Over ons

All Climate specialiseert zich in alles wat met airconditioning en warmtepompen te maken heeft. Airconditioning waarmee u niet alleen de ruimte kunt koelen maar ook kan verwarmen. Denk hierbij aan energiebesparende systemen zoals warmtepompsystemen, industriële koeling, koeling in serverruimtes en datacenters voor zowel de utiliteit als de particulieren. Alles is mogelijk.

All Climate is een specialistisch koeltechnisch bedrijf dat in het jaar 2003 is gestart in Eindhoven.

All Climate is een installateur die zich bezig houdt met het adviseren, engineeren, installeren en onderhouden van alles wat met klimaattechniek te maken heeft. Hierbij moet u denken aan airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling, ook wel klimaatbeheersing genoemd. Dit doen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

All Climate is een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Hierbij moet u denken dat wij u vanaf het begin af aan willen helpen. Wij voorzien u van adviezen, zullen het gehele project voor u engineeren tot aan het leveren en installeren van de verschillende airconditioning systemen. Aan het einde van dit verhaal kunnen wij ook het onderhoud uitvoeren aan de geplaatste installaties.

Ook zijn wij de onafhankelijke merk installateur. De merken die All Climate voert zijn Daikin, Mitsubishi Electric, Samsung, LG, Mitsubishi Heavy of Panasonic.

Neem contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Over ons